Idei fogadalom?!

Segítek, hogy most sikerüljön!

Szeretnéd idén büszkén kijelenteni, hogy SIKERÜLT?!

Megtartottad az újévi fogadalmadat, megvalósítottad és

ELÉRTED A CÉLOD?!

Tudtad, hogy egy amerikai kutatás szerint az emberek közel 50 százaléka tesz újévi fogadalmat és mégis alig 10%-12% akinek tényleg sikerül azt be is tartani?

Életünk során sokszor teszünk fogadalmakat, vagy próbálunk le- vagy épp rászokni tevékenységekre, terveink, céljaink vannak, amiket dédelgetünk, keressük a megvalósítás helyét vagy idejét.

Sokszor mondogatjuk magunknak, hogy na majd most, majd ha elérem amit kitűztem, akkor, majd ha lesz egy kicsit több időm, majd nyárra, majd év végéig, jövőre és még sorolhatnám.

De ezek közül csupán kevés valósul meg.

TUDOD MIÉRT?

Valósak a Vágyaid?

A legtöbb fogadalmunk nem valós vágyakon alapszik, nem elég konkrét, vagy nem elég átgondolt. Időnként nem is a miénk, hanem valaki által sugallt, vagy javasolt, de számodra nem őszinte elvárás.

Van aki motiváljon?

Ha van segítséged, egy társ vagy barát, aki támogasson, amikor épp kevesebb a motivációd, vagy lelkesítsen, esetleg noszogasson, hogy csináld tovább, bizony sokat lendíthet a célod elérésében.

Felismered a sikereid?

Van terved? És vannak kijelölt mérföldkövek, elérendő kisebb célok, amik teljesítését megünnepeled? Nagyon fontos, hogy megjutalmazd magad valahányszor sikert érsz el!

A legfontosabb egy fogadalomban, hogy ne azért tedd, mert más mondta neked, hanem csakis a saját álmaidat kövesd!

Miben tudok én segíteni?

Támogatlak abban, hogy a célod pontosítsd, amihez idő- és akciótervet is készítünk.

Tervedet apró lépésekre lebontva látni fogod, hogy egyáltalán nem megvalósíthatatlan a cél, amit kitűztél magad elé. Ha mindig csak a következő lépésre koncentrálsz, egyszer csak azt veszed észre, hogy egyre közelebb vagy a célhoz.

Segítek benne, hogy felismerd mikor csökken a motivációd, mikor vagy például lusta ? és ilyenkor mit tudsz tenni, hogy ez változzon, hogyan harcolj a kis démonaiddal, és a kis ördög se dumáljon folyton a füledbe ?

De azt is megbeszéljük, hogyan fogod a kis célok elérését, a lépésenkénti sikereidet megünnepelni!

Felkeltettem az érdeklődésedet? Várlak coaching beszélgetésinkre!

Valósítsd meg az idei fogadalmadat!

3+1 alkalmas coaching hogy sikerüljön a fogadalmad!

Az első alkalommal megismerkedünk és megbeszéljük az Fogadalmadat, a célt, a miérteket, az eddigi tapasztalataidat, próbálkozásokat és pontosítjuk, azaz RÁD igazítjuk, ha kell!

R

A második alkalommal pontos akciótervet készítünk, arra figyelünk, hogy a fogadalmadat, a célodat megvalósítható részcélokra, kisebb feladatokra bontsuk és minden részhez időtervet is rendeljünk természetesen általad bevállalható határidőkkel.

Megoldásokat és terveket készítünk arra, ha esetleg elfogyna a lendület 🙂
Mert mi történik, ha épp lusta vagy 🙂
Vagy épp nincs elég lelkesedésed, motivációd…
Vagy úgy érzed nem fog ez most Neked menni…
Vagy épp lusta vagy 😉

Találkozunk egy előre egyeztetett időpontban, amikor megbeszéljük a tapasztalataidat, megnézzük hogyan működött a terved és leginkább 

Együtt örülünk a sikereidnek 🙂

Egy beszélgetés hossza 60 perc, a konzultációk ONLINE formában történnek

A 3+1 alkalmas coaching csomag ára bruttó 4*11.500Ft = 46.000 Forint

Egy összegben történő fizetés esetén bruttó: 39.600 Forint

vágjunk bele az idei fogadalmad megvalósításába!

Olvasd el az adatvédelmi feltételeket!

9 + 5 =